Om Grovskisse

Grovskisse ble registrert i Grimstad, sommeren 2016,
og styres av meg - Astrid Elise Grov.


Jeg er en grafisk designer, med flere års erfaring i bransjen i Kristiansand. Der jobbet jeg med alt fra små visittkort til store markedføringsjobber. På trykkeriet fikk jeg også en bred erfaring med ferdiggjøring av trykksaker, noe jeg som designer har mye nytte av som selvstendig næringsdrivende. Nå har jeg jobbet noen år for meg selv i Grimstad, og synes det er veldig givende og spennende.


Grafisk design

Som grafisk designer kan jeg hjelpe deg med å lage det meste av profileringsmaterialer. Med dette mener jeg ting som logo, visittkort, bildekor, bilderedigering, invitasjoner, brosjyrer, reklame, bryllupsinvitasjoner, plakater og flyers. Trenger du hjelp til konfirmasjonskort, eller en banner til snekkerfirmaet kan det fikses!

I tillegg til dette har jeg også jobbet en del med markedsføringskampanjer, og kan gjerne bli involvert i slikt arbeid.


Typografi og illustrasjon

Jeg er megaglad i typografi og håndskrift, og elsker å jobbe(les:leke) med bokstaver og forme det til noe nytt. Kjærligheten til håndskrift har resultert i en rekke barnesanger og sørlandsinspirerte ord og uttrykk som selges via Epla.no. Det er lagt ned en hel del arbeid i illustrasjonene, og alle er tegnet/skrevet for hånd, før de har blitt digitalt bearbeidet etterpå. Noen har vært å se i interiørmagasinet BoligDrøm, og illustrasjonsarbeid har etterhvert blitt en stor del av arbeidsdagen. Ønsker du å få laget en personlig illustrasjon er det bare å ta kontakt.


Kunder

Grovskisse har flere spennende kunder, som Skinsation, Skral festival, Klubbheftet, Byparaplyen, Nøgne Ø. Galleri Bi-Z, Apotekergaarden, Drivkraft, Yess! Hotel, Auds hudpleie, Herlighed og Secret Garden.


Trykksaker

Dersom du trenger noe gjort til bedriften din, eller til privat bruk - må du gjerne ta ta kontakt, så fikser vi det. Alt kan ordnes, fra visittkort, beachflag, rollups, brosjyrer, penner til bannere - ingenting er umulig. Send en mail på det du skulle trenge, så ordner vi det. Har et godt samarbeid med flere trykkerier for å kunne gi kundene en best mulig pris, samt en bra kvalitet på det ferdige produktet.


Besøksadresse er Svaneveien 16B, andre etasje i Grimstad.